Trwa przetarg na dzierżawę nieruchomości lokalowej i gruntowej z przeznaczeniem na prowadzenie działalności gastronomicznej w sezonowym obiekcie Park Wodny „Dolinka”. To doskonała okazja dla przedsiębiorców, którzy chcą prowadzić sprzedaż gastronomiczną w nowoczesnym i atrakcyjnie zlokalizowanym kompleksie rekreacyjnym. Termin składania ofert upływa 7 maja (środa), a wniesienie wadium do 6 maja.
Przedmiot dzierżawy obejmuje dwa lokale gastronomiczne o powierzchni 39,7 m² i 21 m² z przeznaczeniem odpowiednio pod fast-food oraz kawiarnię, zaplecze magazynowe (8,8 m²), taras o łącznej powierzchni 590,41 m², a także teren gruntowy o powierzchni 100 m² z możliwością ustawienia food trucka lub lekkiej zabudowy kontenerowej. Wszystkie obszary wyposażone są w niezbędne media, a Wydzierżawiający zapewnia podstawowe wyposażenie tarasu dla klientów. Dopuszczalny asortyment obejmuje m.in. burgery, zapiekanki, hot dogi, frytki, napoje i słodkie przekąski.
Działalność gastronomiczna prowadzona będzie przez trzy kolejne sezony letnie: 2025, 2026 i 2027, zgodnie z godzinami funkcjonowania obiektu Parku Wodnego „Dolinka”. W pierwszym sezonie planowane otwarcie kompleksu nastąpi 30 czerwca 2025 r.
Termin składania ofert upływa 7 maja 2025 r. o godz. 15:00. Warunkiem udziału w przetargu jest wniesienie wadium w wysokości 500,00 zł przelewem do 6 maja 2025 r. Otwarcie ofert nastąpi 9 maja 2025 r. o godz. 10:00 w siedzibie MOSiR przy ul. Karowej 1 w Elblągu.
Szczegółowe informacje, wymagania i dokumentacja przetargowa dostępne są w Biuletynie Informacji Publicznej.
MOSiR
Przetarg ogłaszany przez Platformę - standardowo jak w całym kraju wygra pociotek członka Platformy Oszustów. Jeżeli chcesz to zmienić - mówimy NIE dla Trzaskowskiego!
No i masz tu takiego POlak-a. Redaktory zadały poważny temat a ten się zesrał publicznie. No i co tak się ślinisz i szczerzysz kły? Tak, tak, idź się samozadowolić, no już. Skąd takich biorą?